Rock-konsertin yleisö kädet pystyssä

Rokkitori

Rokkitori

Rokkitori sijaitsee festarialueena toimivan Utajärven jäähallin piha-alueella. Rokkitorilla festarikävijä voi syödä ja tehdä pieniä ostoksia viikonlopun aikana. Rokkitori on kaikille avoin ja maksuton, eikä vaadi rannekkeen ostamista, joten kannattaa piipahtaa syömässä ja ostoksilla.

UntoRock kerää yhteen tuhansia juhlijoita, nykyisiä ja entisiä paikkakuntalaisia, joka luo festivaalille oman iloisen ilmapiirinsä. Ensikertalaisia ja kauempaa tulleita odottaa siis vapautunut ja vastaanottavainen festarifiilis, johon on helppo hypätä mukaan. Rokkitorille on kaikille avoin pääsy. Tervetuloa syömään ja shoppailemaan!

Olisitko kiinnostunut tulemaan myymään oman yrityksen palveluita Untorockiin 14.-15.6.2024 perjantaina klo 16.00- 03.00 tai lauantaina 12.00-03.00 välille rokkitorille? Esimerkiksi festarimeikit ja kampaukset olisi mukava lisä rokkitorin kattavaan palveluvalikoimaan.

Rokkitorin varaukset

Hinta viikonlopulta on 100 € Poikkeuksena on ruokakojut 150 € /pv tai 300 € viikonloppu. (Ruokamyyjien paikat ovat täynnä)

Meillä on myös muita vaihtoehtoja yrityksille olla mukana sponsoroimassa tapahtumaa lisätietoa saa kysymällä tai liput sivulta.

Lisätietoa: Tiia Juntunen, tiia.juntunen@utajarvi.fi 0407179706

Untorock T-paidat 25 € (nouto Utajärvi tai + postitus) tilaa omasi, laittamalla koko ja määrä osoitteeseen untorock.myynti@gmail.com

Paidassa on Untorock logo suurella etupuolella, hioissa Utajärven ja Utabarin logot. Paita on musta ja logot valkoisella.

Rokkitorilla