Lippujen hinnat

Voit ostaa lipun Untorockin sisäänkäynnin yhteydestä lippuluukulta. Maksutapoina käyvät käteis- ja korttimaksut. Lippuluukku aukeaa perjantaina klo 15 ja lauantaina klo 12. Otathan mukaan henkilöllisyystodistuksen K18-lippuja ostaessasi. Ennakkoliput myynnissä nyt (suluissa hinta lippuluukulla ja epassilla)!

2 päivää

65 (75) €

Perjantai

45 (55) €

Lauantai

45 (55) €

2 päivää VIP k18

170 (180) €

Perjantai VIP k18

130 (140) €

Lauantai VIP k18

130 (140) €

Untorock yrityksille

Untorock mahdollistaa mainion näkyvyyden yrityksille Utajärven jäähallilla. Oulujokivarren suurin rocktapahtuma järjestetään tuttuun tapaan Utajärven jäähallissa viikkoa ennen juhannusta 14.-15.6.2024 jo 32 kerran. Tapahtuma on ikärajaton, mutta festareilta löytyy anniskelualueita täysi-ikäisille. Täysi-ikäiset pääsevät halutessaan myös esittelemään laulutaitojaan alueen karaoketeltassa. Festariohjelman lomassa tunnelmaa ylläpitää DJ. Lisäksi rokkitorilla on ruoka- ja muita myyntikojuja. Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät Utajärvellä läheltä. Untorockin järjestää ahkera talkootiimi yhdessä Utajärven kunnan kanssa. Tapahtuma on tärkeä ja näkyvä osa Utajärveä ja todellakin ansaitsee paikkansa suomen festivaalikentällä. Katso myös Utajärven kuljetus-, majoitus- ja ruokapalvelut ja muut Utajärven palvelut Utarvi.fi/yritykset

Premium yrityspaketit

  • 3000 € sis. alv. päälavan sponsorointipaketti, sisältää lavan nimeämisen sponsorin mukaan ja bändien välissä kuulutukset juuri teidän yrityksenne nimeä kantavalle lavalle. Tämä paketti näkyy ja kuuluu festarikansalle.
  • 500 € sis. alv. näkyvyyspaketti sisältää kaksi mainosta rokin aikana näytöillä, logomainonnan lisäksi.
  • Voit myös ehdottaa haluamaasi sponsoripakettia, joten ole meihin yhteydessä untorock.myynti@gmail.com!

Untorockin yritysliput myynnissä Nyt

  • Yrityslippu 1 pv + 1 juomalippu 80 € sis. alv.
  • Yrityslippu 2 pv + 2 juomalippu 100 € sis. alv.
  • Sponsorin VIP-lippu 1 pv 220 € sis. alv.
  • Sponsorin VIP-lippu 2 pv 250 € sis. alv.

VIP-lipulla saat huikeita etuja

Sisäänpääsy Untorockin VIP-alueelle.Tapahtumassa on K-18 Vip-alue, joka on lavan vieressä. Ruokailu VIP- alueella molempina päivinä klo 20-22 ja 2 kpl juomalippuja, VIP-passin ja kultaisen rannekkeen. Tapahtumassa yrityksen logo on näkyvillä isolla screenillä. Yrityksenne logo sekä linkki Unton kotisivulle, kiitos-ilmoitus yhteistyöstä Untorockin jälkeiseen paikallislehteen. Yrityksesi mainosmateriaalien ja logon toimitus: untorock.myynti@gmail.com

Untorock 2024 esiintyjät

Battle Beast, Bee, Chorale, Dingo, Günther, Hugo, Oku Luukkainen, Petri Nygård, Sana, Turmion Kätilöt ja Face of Our Time lisää artisteja artistit sivulla.

UntoRockin yrityslippuja voit ostaa yrityksellesi:

untorock.myynti@gmail.com
Juha Polvi
Lippuja yksityisille myy Ticketmaster

Ostathan lippusi huhtikuun 2024 loppuun mennessä!

Lippuja ei saa käyttää arvontojen tai kilpailujen palkintoina ilman Unto Ry:n lupaa.