Rock-konsertin yleisö kädet pystyssä

Info

UntoRock kerää yhteen nykyisiä ja entisiä paikkakuntalaisia, joka luo festivaalille oman iloisen ilmapiirinsä. Ensikertalaisia ja kauempaa tulleita odottaa siis vapautunut ja vastaanottavainen festarifiilis, johon on helppo hypätä mukaan.

Tapahtuma on ikärajaton, festareilta löytyy anniskelualueita täysi-ikäisille, sekä VIP-alue. Täysi-ikäiset pääsevät halutessaan myös esittelemään laulutaitojaan alueen karaoketeltassa. Festariohjelman lomassa tunnelmaa ylläpitää DJ. Lisäksi Rokkitorilla on ruoka- ja muita myyntikojuja.

Myös vuonna 2024 Rokkitorin liepeiltä on mahdollista lähteä helikopterilennolle. Yleisölennätyksiä järjestetään sekä perjantaina että lauantaina. Helikopteri nousee Utajärven helikopterikentältä, joka sijaitsee aivan Utajärven jäähallin vieressä, Koulutien päässä. Mikäli siis kaipaat festariviikonloppuusi lisämaustetta, tervetuloa Copterplussan helikopterin kyytiin.

UntoRockin järjestää ahkera talkootiimi yhdessä Utajärven kunnan kanssa. Tapahtuma on tärkeä ja näkyvä osa Utajärveä ja todellakin ansaitsee paikkansa suomen festivaalikentällä. (Vuodesta 1990). Nähdään Untorockissa!

Tapahtuma-alueella ei ole narikkaa, huomioithan tämän tullessasi festareille.

VIP

Tapahtumassa on K-18 Vip-alue, joka on lavan vieressä. Ruokailu VIP- alueella molempina päivinä klo 20-22, lisäksi juomia VIP-hinnoin. Katso lisää liput sivulta.

Saapuminen

Untorockiin saapuminen on helppoa. Oulusta meille matkaa on noin 58 kilometriä ja Kajaanista noin 128 kilometriä.

Junalla pääset Oulusta rokkaamaan muun muassa klo 10.03, 12.24 ja 18.12 lähtevillä junilla lue lisää VR sivuilta.

Oulusta Untorockiin ja (Rokualle saakka) lähtee suora linja-autovuoro maanantaista perjantaihin klo 8.20 ja 18.25 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16.30. Rokualta Ouluun lähtee suora linja-autovuoro maanantaista perjantaihin klo 16.10 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.40 jolla pääsee suoraan rokkiportille.

Katso lisää Matkahuollon sivuilta tai reitit ja liput sovelluksesta.

Telttailu ja vaunuilu

Siiransaaressa sijaitsee Utajärven kunnan uimaranta, jonka yhteydessä on WC, pukukopit ja beachvolley kenttä. Uimarannan ympäristössä voi leiriytyä teltalla.

Siiransaari sijaitsee Utajärven keskustasta Puolangalle päin kulkiessa vasemmalla penkkatien varrella. Siiransaaren ensimmäiselle parkkialueelle ja uimarannan parkkialueelle on mahdollista majoittua myös asuntoautolla ja asuntovaunulla. Sähköä parkkialueilla ei ole. Alueelta festareille on matkaa alle kilometri.

Taltta ja vaunupaikat Utajärvi.

Majoitus

Rokkiviikonlopun majoitustarjous Rokua Health & Spa hotellissa

Majoitustarjous Untorockin rokkaajille 14.-15.6.2024

110 €/huone kahdelle
95 €/huone yhdelle

Hintaan sisältyy (1vrk) majoitus, aamiainen noutopöydästä sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö aukioloaikojen mukaisesti.Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti.

Varaukset 020 7819 200 tai myynti@rokua.com

Lue lisää https://www.rokua.com/tarjoukset/untorock-majoitustarjous/

Tapahtumaa koordinoi Utajärven Nuorten Toimintaorganisaatio Ry.