Rock-konsertin yleisö kädet pystyssä

Info

UntoRock kerää yhteen nykyisiä ja entisiä paikkakuntalaisia, joka luo festivaalille oman iloisen ilmapiirinsä. Ensikertalaisia ja kauempaa tulleita odottaa siis vapautunut ja vastaanottavainen festarifiilis, johon on helppo hypätä mukaan.

Tapahtuma on ikärajaton, festareilta löytyy anniskelualueita täysi-ikäisille, sekä VIP-alue. Täysi-ikäiset pääsevät halutessaan myös esittelemään laulutaitojaan alueen karaoketeltassa. Festariohjelman lomassa tunnelmaa ylläpitää DJ. Lisäksi Rokkitorilla on ruoka- ja muita myyntikojuja.

Myös vuonna 2024 Rokkitorin liepeiltä on mahdollista lähteä helikopterilennolle. Yleisölennätyksiä järjestetään sekä perjantaina että lauantaina. Helikopteri nousee ja laskeutuu Utajärven uudelta helikopterikentältä, joka sijaitsee aivan Utajärven jäähallin vieressä, Koulutien päässä. Mikäli siis kaipaat festariviikonloppuusi lisämaustetta, tervetuloa Copterplussan helikopterin kyytiin.

UntoRockin järjestää ahkera talkootiimi yhdessä Utajärven kunnan kanssa. Tapahtuma on tärkeä ja näkyvä osa Utajärveä ja todellakin ansaitsee paikkansa suomen festivaalikentällä. (Vuodesta 1990). Nähdään Untorockissa!

Tapahtuma-alueella ei ole narikkaa, huomioithan tämän tullessasi festareille.

Saapuminen

Untorockiin saapuminen on helppoa. Oulusta meille matkaa on noin 58 kilometriä ja Kajaanista noin 128 kilometriä.

Junalla pääset Oulusta rokkaamaan muun muassa klo 10.03, 12.24 ja 18.12 lähtevillä junilla lue lisää VR sivuilta.

Oulusta Untorockiin ja (Rokualle saakka) lähtee suora linja-autovuoro maanantaista perjantaihin klo 8.20 ja 18.25 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16.30. Rokualta Ouluun lähtee suora linja-autovuoro maanantaista perjantaihin klo 16.10 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.40 jolla pääsee suoraan rokkiportille.

Katso lisää Matkahuollon sivuilta tai reitit ja liput sovelluksesta.

VIP

Tapahtumassa on K-18 Vip-alue, joka on lavan vieressä. Ruokailu VIP- alueella molempina päivinä klo 20-22, lisäksi juomia VIP-hinnoin. Katso lisää liput sivulta.

Tapahtumaa koordinoi Utajärven Nuorten Toimintaorganisaatio Ry.